26. 10. 2011

Mami? Já už chci podpatky!

Každá slečna chce "tlapat" například po městě s botičkama na podpatku! Ale co když mi to rodiče nedovolí, nebo mají ostatní narážky? Čti dál, proč je nemůžeš nosit...

Řekněme to takhle:
Je holčina, která je droboučká, hubená a malá...Je jí 13/14/15 let, co na to řeknou ostatní, když nosí podpatky?
Ano, věk má skvělý, je to přeci velká žena. Ale k jejímu tělu to určitě zaprvé neprospěje a pohled na ní nebude zcela dobrý. Proč? Představte si holčinu, které je těch 14 let... Je naprosto hubená, bla bla... a má podpatky... Neumí v nich chodit a nosí je stejnak. Holky... Jestli to je váš případ sundejte podpatky a nazujte si tenisky!

Nebo je taky jiný případ! Je slečna které je 11/12 let a nosí podpatky, ale postavu má úplně jinak "postavenou" a pohled je zcela jiný. Ani se nedivím, že těmto holčinám rodiče podpatky dovolí.


Ale existuje i jiný případ! Některé rodiče dcerám vůbec nedovolí nosit boty na podpatku. Nepřejí si to a dcera s tim neudělá nic, tedy... pokud není špatně vychovaná.

Fotky, diskuzi >>> klikni na DALŠÍ INFORMACE!


Na první fotce číslo 1 máme Sáru z tohoto blogu 
Podpatky mi na ní sedí, sluší jí ... Sice je hubená ale na ní se mi líbí :)
 
Na druhé fotce číslo 2 máme Petru z tohoto blogu 
Na ní mi moc podpatky nesedí, protože mi připadá na fotkách, že je menší než Sára :) 
 
A teď? DISKUZE!
www.mandy-annabel.blog.cz  říká:
1.) Já osobně si myslím, že podpadky se k tak mladé holčině nehodí. Vypadá jako dětská šlapka. Podle mě vypadají nejlépe na holkách od 14-ti výše. :) Pak nepůsobí směšně, záleží ale na každého rozhodnutí. Pokud má taková holka balerínky, působí to mnohem vhodněji. :)
2.) Na první pohled bude vypadat nejspíš mnohem mladší. Podpadky jí ale vytvarují dobře postavu a zdůrazní její hubenost. Bude vypadat vyšší - čili plus pro ní. Myslím, že by se podpadkům vyhýbat nemusela, nebude díky nim působit tak male.
3.) S podpadky mám zkušeností, kupodivu, dost. Už od malička se mi líbilo, jak klapou. Osobně si ale vybírám spíše ty, co klapou méně, přece jen mi není třicet. Super na nich je to, že ti perfektně vytvarují postavu a zvýrazní přednosti. Horší to je, když jsi celý den na nohou a musíš běžet. Ještě jedna taková rada - pokud máš kluka, který je o dost vyšší, klidně si podpadky dovol, jsou dívčí, stylové a krásně, pokud je tvůj kluk menší, nezdůrazňuj tenhle kontrast mezi vámi. :)
 
www.grafikk.blog.cz říká:
No tak jestli je malá, tlustá.. Tak je to určitě hrozný. Jestli je vysoká a štíhlá, tak se to taky nehodí. Takže taková střední a štíhlá... Myslím, že pokud to nějak nepřežene, tak bude vypadat starší :)
Jestli je drobná tak bych jí asi nasadila kecky, než nějaký podpatky. a jestli má nohu 38+ tak podpatky už vůbec ... No to je můj případ. Ale tak mě boty na podpatku jsou většinou větší...
No tak určitě pokud ti je 13+ si podpatky nazout můžeš, nezmaluješ se jak tydýt tak ti budou přidávat na věku... No i když. Potřebuješ se s nimi naučit pracovat noů.
 
Tento článek je spíše inspirativní!

18 komentářů:

  1. Mě zase se líbí v podpatkách více fotka 2...

    OdpovědětVymazat
  2. nob!x souhlasí s tim že podpatky nejsou pro děti :D a stejně jediný boty s podpatkem co uznám sou tyhle :D http://www.redraven.cz/metalshop/boty-new-rock-m-9908-s

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji moc, ale na tebe nemám. ;)
    Vezměte si třeba dítě Katie Holmes a Toma Cruise, kolik má párů lodiček, tak malá a už má tak zničené nohy!

    OdpovědětVymazat
  4. A čo keď je nízka ale fakt veľmi štíhla? :?

    OdpovědětVymazat
  5. Já nevím, podle mě nejde ani tak o to, jestli jí to sedí nebo ne, ale jestli je jí to pohodlné a jestli jí se to líbí.
    Například já měla podpadky jedině v tanečních a vážně se mi další nosit nechtějí, protože se mi to (na mě) nelíbí a necítím se v tom "svá".

    OdpovědětVymazat
  6. ten článek je pravda:) ale myslím že je až moc dlouhej...ale to neznamená že špatnej:) ale muj nazor je že souhlasim stebou jestli jde o ty malé holky které mají 13 let a nosí podpatky...opravdu to pak působí jako by byla malá šlapka..ale pokud jde o sáru a petru...tak můj nazor je že sáře moc nesluší vypadá pak hrozně vysoká a až moc hubená....beztak víc jak normálně...a na petře se mi zase líbí i když je ta fotka blbě vyfocená:) to je muj názor;)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju za použití do článku :-) Já podpatky nosím celkem ráda a celkem se v nich cítím :-) Je možné že to někomu může vadit, ale každý je stavěný jinak :-)

    OdpovědětVymazat
  8. No, moja mama vyzerá že by sa zdráhala ale nevadilo by jej, keby som podpätky nosila.
    Skôr ide o to, že vyzerám malá - som síce chudá, ale nízka, nemám kozy, nič, takže by som vážne vyzerala skôr ako z tých desaťročných zmaĺovaných ako matriošky čo sa hrajú na dospelé...

    Bad for me, ale no... inak článok napísaný dobre, moc sa mi páči ako si vybrala tie dva príklady blogeriek. Číslo dva má krásne topánky ale pripadá mi že ju skôr skraujú no :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten článek je: 1. Moc hezky napsaný a za 2. Je pravidvý co si jinýho na super blogu přát?

    OdpovědětVymazat
  10. Twl, nevim jak jsi na tohle přišla :D
    Kadeřnici dělá kámoška ne já :D
    Tak se nauč číst holka ;) :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mým rodičům je to jedno, podpatky nosím asi už od 14 nebo 13, ale je pravda že i ted se to k některým nehodí a je jim třeba 15,16.. Je to každýho věc. A druhá je taky to, jestli v tom umí holka chodit! Strašně mi vadí jak někdo jde, krásný boty ale chůze je otřesná. Nemusí mít chůzi jako modelka na molu, ale trochu normálnosti by to chtělo..

    liveyoursweetdreams.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Máš to tu hezký, až se s blogspotem naučíš ještě líp zacházet, určitě se z toho vyklube fáájn blog.. :) Já podpatky nenosím, ale mám ráda klínky, které jsou pohodlné a vyvýší mě o víc než podpatky.. Jsem vysoká, hubená a klínky mám ráda! :))

    OdpovědětVymazat
  13. Máš to pěkně napsaný, souhlasím. )) Třeba já už na podpadku chodim od 13 nebo 14, ale tak jako já chodím do modelingový agentury, takže na tom umím a vím, ale některý když vidím, jak si napaří na nohu ty nejvyšší podpadky a jdou a přitom na tom neumí, to je přímo katastrofa.!! ))
    Jinak moc pěkný blog. ))

    OdpovědětVymazat
  14. Je mi 13nác. Nosím kozačky s podpatky a nevipadám jako dětská šlapka. Ve škole je nosí spoustu lidí. Všichni mi je chválí jak mi sednou.

    OdpovědětVymazat
  15. srry nevypadám. to I je hrozný :D

    OdpovědětVymazat
  16. až teď jsem si toho všimla že si to jsem dala , vlastně jsi napsala pravdu jsem daleko , daleko daleko menší než Sára i s podpatky :)

    OdpovědětVymazat