20. 1. 2012

My rabbit.

 Hey, Ahoj.
Včera byl tak debilní den, že to asi ani nenapíšu. Králík spadnul a měl šok. Hned jsme volali na veterinu a veterinářka řekla, že to může být teda ten šok. Ale my jsme se prostě obávali, jestli nemá něco zlomeného, když ak chudina ležel a nehýbal se.
Prostě jsem se rozbrečela, kdo za mnou bude běhat, atd. furt jsem si pokládala tyhle otázky. Naštěstí je v pořádku, po půl hodince začal běhat a pak spokojeně dupal, protože jsem si s ním nehrála, ale četla jsem si časopis. Řekla jsem, že kdyby ten den umřel tak si jedu zítra pro novýho. Ale s králíčkem jsou starosti, když chcete ject na dovolenou k moři, tak nemáte hlídání. Je to obtíž, kvůli němu jsem nebyla u moře. Snad tento rok už poletíme a králíčka dáme k jedné paní na pohlídání. 


Vypněte si zvuk, hrál mi Reago ;D

PŘIHLAŠTE SE DO GIVEAWAY

6 komentářů:

  1. božíínku, máš úžasnýho králíčka :-* to já mám morčátko "Didlinku" a to když jedem k moři nebo někam na dovču, tak ji hlídají babi s dědou :D.. jinak jednou mi spadla moje první laboratorní myš a tež měla šok, takže vím co se zhruba tvému králíčkovi stalo.. :-)) .. bože ten je tak roztomilej > hlavně z toho záběru nakonci :-* nejspíš taky udělám článek o mojich zvířecích milááčcích :-** :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych nepřežila,kdyby se mojí Prďolce něco stalo...

    OdpovědětVymazat
  3. Ježíš.. ten je rozkošný. Ja mám doma korytnačku, ale teraz je v zimnom spánku :( Dúfam, že to prežije, lebo on žil vo voľnej prírode a nie je zvyknutý na vnútené zimovanie. Ale ak to prežije, mám ešte moju Daisynku.

    OdpovědětVymazat
  4. já mám taky králíčka , už byl tolikrát nemocný a všechno , ale pořád je v pohodě , řekla bych že králíci jsou dost odolní vůči čemukoli , náš třeba skáče z parapetu na zem a je v pohodě :D aspoň že je to s ním dobré :)
    mě ho hlídá babička a děda vždycky když někam jedeme :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je roztomilý :)) Chudák mavintéj :DPozdravuj ho :P

    OdpovědětVymazat
  6. Není kastrovanej žee ? chce TO dělat že?? náš taky.. ;DD

    OdpovědětVymazat