21. 1. 2012

o5 | Random Photos.

Aloha!
Dneska jsem šla šopovat a opravdu jsem nic nenašla, nic se mi nelíbilo. Prostě hrůza, nejradši bych všechny obchody zadupala do země. Nojo, přeháním.
Vyfotila jsem pár fotek. Tak proč je sem nedat :)
Celý den sněží, překvapilo mě to!
Ty boty co jsem si koupila z Deichmannu jsou pěkně promočený, mohla bych z nich ždímat. Už je asi takový týden nebudu nosit, protože asi bude břečka. Mám šusťákový kozačky, černý. Do sněhu ideálný.
Joooo a taky jsem vám chtěla říct, že maj v NY šusťákovou BASEBALLKU. Zelenou, modrou i červenou. Ale nelíbí se mi a baseballek mám plný zuby, už mám v šatníku dvě. Stačí.

 Taky máte Kittynku z toho jogurtu? Já ho musela dát mamce, nechutná mi :D


  Ten oranžovej si lakuju kousek od lůžka, protože pak ta barva nejde odlakovat. :D
aby jste nezapomněli jak vypadám :D:D:D Včera ;))

11 komentářů:

  1. krásne fotky :-)
    hlavne tá prvá a posledné tri :D
    u nás snežilo štyri dni vkuse :D:D
    a keĎ už nechceš baseballovky, môžeš mi ich dať :D :D :D :D (Sííms)

    OdpovědětVymazat
  2. Jj tu Kittinku mám xD Dala jsem jí ségře. Jinak hezu botky a taky hezu fotky. A moc ti to na tý fotce sluší nikdy sem tě takhle neviděla ;) A tu baseballku jsem v NY viděla ale není to můj styl ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow,jde vidět že ráda nakupuješ,já tohle šílenství moc nemusím..Oblečeního mám akorád,nejsem vybíravá,vyberu hned v prvním obchodě a jedem pryč - pryč od výfuků,cikánů a hnusného města,někam do poklidné vesničky,poklidné..malebné :) ..Ty boty..promiň,nelíbí se mi,nemám ráda takové věci ale ostatní fotky jsou pěkné,hezky napsané Anne :o) Moc ti to sluší na fotce.. =) U ná szačalo sněžit asi před třema minutama,kocou je z toho zděšený :D Tak zase někdy,ahoj :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne fotky. Vždy nafotíš pekné. My sneh nemáme. Je to nezvyk, lebo som bola na lyžiarskom, tam plno snehu a prídem domov.. NIČ!

    OdpovědětVymazat
  5. Jo. Já mám vždycky vraždící náladu, když jdu nakupovat a nic se mi nelíbí. :/ :D
    Joo šustákovou baseballku sem v NYeru viděla a podle mě by ti šla k těm šustakovejm botám, ale tam mám těch basebalek už dost :D

    OdpovědětVymazat
  6. :D Taky znám, když chodíš po shopech a nemůžeš nic najít. Když je dobrýá sezóna, vždycky vylezu z obchoďáku s taškou s dvěma hadrama a milion prkotin, jako jsou náhrdleníky, kabelky, prstýnky, brejle a tak :D jinak tu šustakovou baseballku bych si nekoupila, to už mi přijde až moc. :) A fotky jsou hezký, ty boty vypadaj lákavě ;'DDD

    OdpovědětVymazat
  7. Madalajn: Ty boty se mi taky nelíbí :D:D:D

    OdpovědětVymazat
  8. Jo ty já taky miluji mám jich doma asi 6 nebo kolik ach já je takm miluju! a souhlasím s tenbou!

    OdpovědětVymazat
  9. Jp tu Kittinku z jogurtíku mám taky, ale mě ten jogurt chtnáá.. xD Jinak ty botky jsou božíí, a na té fotce vypadáš BOŽSKY!! :))

    OdpovědětVymazat
  10. Ty botky se mi moc líbí ;)) Ty jsou tvoje,že říkáš,že se ti nelíbí..? xD

    OdpovědětVymazat