9. 1. 2012

Všechno jednou končí.

Ahoj.

Moc bych vám chtěla poděkovat, že jste chodili na můj blog. Týden jsem nepsala, to už určitě víte, protože sledujete, jestli jsem něco nepřidala. Moc se omlouvám, ale nějak mě přešla chuť k blogování. Prostě vztek, když nevíte co přidat, nevíte co fotit, nevíte co psát. Prostě se mi zdal tento blog chvilku ohranej.
Přemýšlím už dva tři dny, jestli zruším blog. Vždyť jsem sem ani skoro nezapadla. Blogerku, kterou jsem měla nejvíce byla Míša. Asi se k blogování nevrátím, netuším.. Možná, jednou... Ale určitě by nebyl o stylu Vintage a podobně. Prostě deníček, fotky..Můžete psát do komentářů, zda-li nezrušit blog. 

7 komentářů:

  1. Víš Anne,
    znám Tě od annie-brunette.blog.cz!
    Byla jsi mou nejoblíbenější blogerkou,psala jsi skvělé články. Potom si přešla z anne-kingdom.blog.cz na blogspot. Myslím, že v tu chvíli si se náramě zhrošlila. Prostě mi nějak sedíš k blog.cz
    Neber to nijak moc osobně, říkám jen svůj názor...

    OdpovědětVymazat
  2. Anní! Z blogováním nekonči prosím. Ty jsi dobrá blogerka tak nesmíš teď zkončit.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No jak myslíš záleží na tobě ;) Prostě prď na to a piš třeba jen deníčky a sem tam třeba něco o módě... Víš jak ne? ;) Je to sice divný, ale taky přemýšlím že budu končit, sice mě to baví, ale zdá se mi že lidi okolo mě nebaví můj blog, nemají mě rádi a tak... ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé,to mě těší,že jsem byla tvou oblíbenou blogerkou...:* Né,já nechci aby jsi zkončila..:( Ale jestli jo,a vrátíš se,počítej se mnou! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Miss perfect: Ona už to ale řekla kdo vyhrál ;) Máš si číst články! :P

    OdpovědětVymazat
  7. Nevím..Články se mi moc nelíbí ;( :-* Ale Blog.cz tam jsi byla super.!

    OdpovědětVymazat