24. 1. 2012

Všechno se se*e.

Sere, seje?
Ano, první slovíčko je správně. Matika je na hovno a na mě zase něco leze, že by břišní chřipka o který se tak mluví? Možná.
Nemám na nic chuť, je mi zima. Venku je hnusně, ráno jsem slyšela ptáčky jak už zpívaj. Už chci jaro, nejlépe léto. Skoro vůbec nejsem na internetu, tak ráda bych se podívala na mé oblíbené blogy, ale jak napíšu článek, tak si jdu lehnout a čumim na filmy. Slyšeli jste to o těch HACKERECH? Kdo by ne. 
Ležim tu jak chcíplotina a jsem líná ťukat do písmenek.
Mám tu fotky z dneška. Zítra budou nehty.
Nyný, nebo Naný? Teď netuším :D 
 
Není to vořech, je to bišonek.

6 komentářů:

  1. Jujda mane, to je roztomilá kočajda.. :-* a pišoněk tež :**
    Matika tež nesnášiim ""FUUUUU!! a tež je mě blbě, zdá se mě že sme na tom stejně.. xD tak ať je ti lííp.. pa ;))

    OdpovědětVymazat
  2. No tak ty seš ale nějak často nemocná ne? :O Mezitím co já byla naposled si byla tak třikrát snad :D Zpívat ptáčci? Ou... Tak to krutá závist! Tady máme před barákem půl metru sněhu (nekecam!) Je to neuvěřitelný...

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj En ! :) Jak se máš ? Já o nemocích vůbec nemluvím... Byla jsem se slepákem pak s nosem ... Dá se říct že jsem jednou nohou pořád v nemocnicích :D A jak to vidíš s vysvědčením ? ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Ou, to jsou tvoji mazlíčci? Ta kočka je kokošná...♥ A ten pejsek takýý. :D Líná ťukat do písmenek jsem taky,ale tenhle článek stál za to okomentovat:P mi věř!:D
    Pěkný,pěkný..pozdrav z postele. :D U CHCÍPLOTINY:D
    Mnom.Taky na mě něco leze. Že se všecko sere, to každýmu..!
    Jak partnerské vztahy,tak škola,tak práce,tak brigáda,tak všechno!:D :/ Ouu, všecko je tak těžké, ale..Jednou to doufám přejde. A ti hackeři.No, co k tomu dodat..(!) Nenajde se teď klidný člověk,který brozdá po netu.!!!:/ A většinou je to ze stresu,že se chystá 3. světová !!! :D Což mě nesmírně pobavilo,neboť.Vypadá to přesně tak! ^-^ -,-'' my god!

    OdpovědětVymazat
  5. tak ta druhá fotka je naprosto bezkonkurenční :)

    itsjustaboutfeelings-lalique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat